Om os

Med lokale afdelinger i både Maniitsoq og Sisimiut, er vi din lokale samarbejdspartner, når det gælder bil og båd. Vores fokus ligger på den høje faglighed og den gode service. Hos os ved vi, at det gode rygte er vores bedste markedsføring. Derfor sørger vi for at tingene er i orden - uanset om det drejer sig om nyt eller brugt. 

Biler til Arktis 

Hos os ved vi, at vores omgivelser kræver noget ganske særligt af de biler, der kører på vores veje. Vores mangeårige erfaringer gør, at vi ved hvad der skal til. Vi benytter udelukkende kvalitetsdele fra førende leverandører. Det er din tryghed for at din bil er klar til både vinter, sommer og alt derimellem. Vi har naturligvis også et bredt udvalg af dæk til en hver årstid, samt et bredt udvalg af andet tilbehør. 

Din båd vort speciale

Når det gælder både, er vi din lokale samarbejdspartner. Uanset om du skal købe ny eller brugt båd - eller - din båd skal serviceres eller reparerers, står vi klar til at hjælpe dig videre. Vores mekanikere har alle den fornødne uddannelse til at reparere og servicere din bådmotor - også indenfor garantien. 

Vores ansatte - vores bedste aktive

Hos AMS ved vi, at vores ansatte er vores bedste aktive. Vi sætter alle en personlig ære i at kunne give den bedste service. Den bedste service opnår vi gennem løbende efteruddannelse og kollegial sparring. Det er din tryghed for et holdbart resultat - og - vores investering i gode og lange kundeforhold, der oftest går i arv fra generation til generation. 

Maniitsoq Hovedkontoret, Butik & tank station

Maniitsoq Butik

Vores ny havne butik

Vores ny havne butik

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok